2012. január 24., kedd

csoki hét....

torta dömping.....ezen a heten csokis...merthogy van 2 megrendelesem :)
Aki ismer tudja, hogy imadok sutni-fozni, a konyhaban sundorogni....regota gondolkodom azon, hogyan kossem ossze a kellemest a hasznossal....Gibraltaron itt egy piaci res...megprobalom.
Most amugy is masik allast keresek amiota otthagytam az elozot...na amellett tenyleg nem lenne idom sutni, mert attol meg nezelodok es ha dolgozom mellette is szeretnem csinalni.

A masik ok amiert szeretnek valami magan dolgot csinalni, amihez nem kell sok elokeszulet, mert ahanyszor uj orszagba koltozunk annyiszor kell uj munkat, lehetoseget keresnem. Persze, ez a mi dontesunk, de mar most latom, hogy ez sem az utolso hely lesz ahol elunk.

Van mas otletem is amit szeretnek, de ahhoz le kene telepedni vegre, mert azt sokkal tovabb tartana felepiteni..es ha megvan akkor nem hagynam itt.

Par heten belul lesz par megbeszeles...ugyhogy drukkoljatok. Ugyanis tobb vonalat szeretnek kiprobalni.
Az elso a barok, kisebb ettermek akik maris nyitottak a hazi sutikre, tortakra...nem uj dolog ez itt, mas is csinalja...de...amiota ezt kitalaltam tudatosan csekkoljuk az edesseg kinalatot..es mindenhol majdnem ugyanazokat aruljak: tiramisu, brownie, cheescake, sima piskotas cuccok...semm ujdonsag, kulonlegesseg.
Ez lehet persze azert is, mint amit Angliaban tapasztaltam, hogy nem nyitottak az uj izekre, elvannak a jo kis vajkremes piskotaval, cheescake-vel es ennyi....
de egy probat meger. En ugyanis teljesen mas edessegeket szeretnek, ami mas, nem bonyolult elkesziteni, emrt az az en idomet veszi el..viszont szep, finom es jo sok szeletre vaghato :)

Ha tul vagyok a megbeszeleseken majd leirom melyek lettek a nyerok..marha osszejon.

A masik vonal lenne a privat vonal...ahogy azt mar el is kezdtem, ez valoszinuleg ismerosokon, baratokon keresztul fog mukodni. Erre a celra mar letre is hoztuk a Cooking in Gibraltar Fb oldalt, persze irnom kene, alakitgatni...meg az elejen vagyok, csak apr foto van fent.

A harmadik vonal az irodahazak...rengeteg van beloluk es majdnem mindenhol egy ismeros is dolgozik.
Hamarosan szeretnem megcsinalni a szorolapokat amiket aztan otthagyhatok..par szep profi keppel, minimalis szoveggel, internetes hivatkozassal....

Szeretnek egy szep website-ot is, de azt majd kesobb, ha elindul valami....

1-2 kep a mostanaban keszultekrol, az elso kepeken a tegnap atadott torta :)






Epres, ez a mienk volt, nem eladasra...maceras, nem all el sokaig de fiiinom




Tamadasban a ludlab, tiramisu tekercs Gibraltaron...:)



mara ennyi,xxx

1 megjegyzés:

  1. Hú ezek nagyon guszták! Ügyes vagy! Meg is kívántam valami csokis finomságot! Megyek feltúrom a hűtőt!

    VálaszTörlés